aanmelden bij morgen

Concreet

Morgen Groene Energie draagt bij aan de realisatie van lokale projecten voor duurzame energie. Een waterkrachtcentrale in een riviertje bij u in de buurt of bijvoorbeeld zonnepanelen op een loods van een bedrijf op het bedrijventerrein in uw woonplaats. Er zijn tal van mogelijkheden. Uw lidmaatschap van Morgen Groene Energie zorgt er voor dat we samen kunnen investeren.

Watermolens

Morgen Groene Energie werkt samen met diverse watermolenaars en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven. Samen wordt bekeken of en hoe Morgen Groene Energie een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van enkele nieuwe kleinschalige waterkrachtcentrales in de Dommel. Dergelijke waterkrachtcentrales liggen al bij een watermolen in de gemeente Nuenen en een watermolen in de gemeente Waalre.

 

 IMG_7333

 

Energiecentrum de Volmolen, Riethoven. Energieopwekking uit water.
Contactpersoon: Martin Hermans.

 

 

 

Zonnecellen

Samen met particulieren en bedrijven in de regio worden via Morgen Groene Energie op vele daken zonnepanelen gerealiseerd. Morgen Groene Energie is een belangenbehartiger en heeft geen winstoogmerk. We helpen onze leden bij de keuze en de investeringsbeslissing. Meer informatie bij het tabblad zonnepanelen op deze site.

 

IMG_7339

 

Huisvesting Arbin Care Products, Boordhuys aan het Boord in Nuenen. Zonnepanelen, warmtepomp. Contactpersoon: Karel van der Grinten

 

IMG_7342

 

 

Kampeerboerderij 'De Blije Big' aan het Bokt te Eindhoven. Contactpersoon: Nol van Rijssel.

 

IMG_7354

 

Zonnepanelen op woning, Boordseweg in Nuenen. Contactpersoon: Piet van Elswijk.

 
Share |
social web Twitter LinkedIn Facebook
Jij bepaalt wat je Morgen doet!