Tarieven

Energie is van iedereen en moet betaalbaar blijven. Nu en in de toekomst. Daarom werken wij aan een schone, onafhankelijke regionale energieopwekking, zodat de regio in de toekomst zelfvoorzienend kan worden. Door als collectief in te kopen, ontstaat een financieel voordeel. Deze marge zetten we deels in voor een aantrekkelijke energieprijs en u krijgt 0,25 eurocent (incl BTW) per kWh stroom én per m3 gas. De rest van de marge blijft in de coöperatie voor investering in duurzame energieprojecten. De energie uit deze projecten leveren we terug aan u. Dat is het rendement over de investering. Als u lid wordt van onze coöperatie kunt u hierover mee beslissen. Op dit moment wordt de groene energie geleverd door Greenchoice.

Contributie

Als lid van Morgen Groene Energie betaalt u een kleine, symbolische contributie van € 0,50 per maand per aansluiting. De inning van de contributie vindt plaats tegelijk met de inning van uw energierekening. Geen extra rompslomp dus.

Stroom

Groene stroom wordt u geleverd met een korting van 0,25 eurocent (incl BTW) per kWh ten opzichte van de standaard variabele prijs van niet-groene stroom van uw regioleverancier. De leverancier is Greenchoice.

Gas

Gas dat met de aanleg van nieuw bos wordt gecompenseerd, wordt u geleverd met een korting van 0,25 eurocent (incl BTW) per m3 ten opzichte van de standaard variabele prijs van niet-gecompenseerd gas van uw regioleverancier. De leverancier is Greenchoice.

Meedoen als lid
Share |