Lid worden

Je kunt gratis lid worden van onze coöperatie. Als je Lid wordt, onderschrijf je onze doelstelling om groene energie voorop te stellen. Daarom verbinden we ons aan een groene energieleverancier. Je beslist mee over de koers van de coöperatie, zoals de ontwikkeling van nieuwe zonneparken en innovatieve projecten.

Wat krijg je ervoor?

Als je Lid wordt, onderschrijf je onze doelstelling om groene energie voorop te stellen. Daarom verbinden we ons aan een groene energieleverancier, op dit moment Greenchoice. In de loop van 2019 komen ook andere groene leveranciers aan bod. De elektriciteit is duurzaam opgewekt in Nederland, het geleverde gas wordt gecompenseerd met de aanleg van nieuw bos.

Dat betekent, dat aan ons lidmaatschap nu nog verbonden is om thuis je stroom en/of gas via Greenchoice af te nemen of dat je overstapt. We kunnen je helpen met de overstap.

Kijk voor meer informatie en tarieven bij Gezamenlijke inkoop

Zonnepanelen op andermans dak

We helpen onze leden groene energie zelf te produceren individueel of collectief (in lokale zonneparken) Als lid heb je voorrang bij deelname aan onze zonneparken. Zonnepark Eeneind-1 levert stroom sinds juli 2016, Zonnepark Spegelt 29-31 sinds juli 2017. Meer parken zijn in voorbereiding.  Heb je interesse in zonnepanelen op andermans dak en woon je binnen de postcoderoos van een park? Kijk bij Zonneparken.

Meedoen, mee beslissen

Een coöperatie is een organisatie van en voor haar leden. Als lid beslis je daarom mee over de koers van onze coöperatie. Minimaal eenmaal per jaar is daarvoor gelegenheid op de  Algemene Ledenvergadering, waarvoor je wordt uitgenodigd. Ook ontvang je een paar maal per jaar onze nieuwsbrief Morgennieuws. Wil je actief meedoen? Laat het ons weten per mail of telefoon of op de ledenvergadering.

Aspirantlid

Als je nog twijfelt over overstappen, maar wel op de hoogte wilt blijven en mee wilt doen aan activiteiten, dan kun je voor twee jaar Aspirantlid worden. Je ontvangt dan ook Morgennieuws en je bent welkom op de ledenvergaderingen, maar je hebt geen beslisrecht. Wees welkom bij onze coöperatie!

Vragen over lidmaatschap

Heb je vragen over je lidmaatschap, mail of bel ons, zie Contact. Daar kun je je ook afmelden als lid of Aspirantlid.