Lid worden

Als je lid wordt, beslis je mee over de koers van onze coöperatie, zoals in de ontwikkeling van nieuwe zonneparken en innovatieve projecten.  We helpen je graag met  inkopen van groene energie.

Wat krijg je ervoor?

Als je Lid wordt, onderschrijf je onze doelstelling om groene energie voorop te stellen. Daarom werken we bij voorkeur samen met groene energieleveranciers. Op dit moment is dat het meest Greenchoice, maar we sluiten ons aan bij de andere  groene leveranciers. De elektriciteit is duurzaam opgewekt in Nederland, het geleverde gas wordt gecompenseerd met de aanleg van nieuw bos.

Het is niet nodig van energieleverancier te veranderen als je lid wordt, maar we  helpen je graag om over te stappen naar een groenere leverancier.

Kijk voor meer informatie en tarieven bij Gezamenlijke inkoop

Zonnepanelen op andermans dak

Als lid heb je voorrang bij deelname aan onze zonneparken, waar gezamenlijk groene stroom wordt geproduceerd.. Zonnepark Eeneind-1 leverde stroom van 12 juli 2016 tot en met 30 januari 2020, Zonnepark Spegelt 29-31 sinds juli 2018 en Doornakkersweg 10-14 sinds september 2019. Meer parken zijn in voorbereiding.  Heb je interesse in zonnepanelen op andermans dak; meld je aan voor de wachtlijst. Kijk bij Zonneparken.

Meedoen, mee beslissen

Een coöperatie is een organisatie van en voor haar leden. Als lid beslis je daarom mee over de koers van onze coöperatie. Minimaal eenmaal per jaar is daarvoor gelegenheid op de  Algemene Ledenvergadering, waarvoor je wordt uitgenodigd. Ook ontvang je een paar maal per jaar onze nieuwsbrief Morgennieuws. Wil je actief meedoen? Laat het ons weten per mail of telefoon of op de ledenvergadering.

Aanmelden als lid

Meld je aan via Info@morgengroeneenergie.nl.  Je ontvangt dan een verzoek om een account aan te maken in mijnenergiesamen.nl Onze ledenadministratie wordt verzorgd door coöperatie Energie Samen. Vanwege de privacywetgeving vragen we je je hier persoonlijk te registreren.

Informatie over je privacy : kijk bij Over ons/ Privacybeleid

Vragen over lidmaatschap

Heb je vragen over je lidmaatschap, mail of bel ons. Zie Contact. Heb je wijzigingen in je adres, je energieleverancier of wil je je afmelden: ga naar je persoonlijke account bij Zon op Nederland en voer de veranderingen door.